Erinomaisia tuotteita sekä äärimmäisyyksiin menevää palvelua

Maailma rakennetaan intohimolla. Kauppias vetoinen Sahanpuru palvelee sinua, joka osaat ja haluat saada käsilläsi hyvää aikaan. Olipa se sitten puutaloja, keittiöitä tai ulkokalusteita. Laadukkailla välineillä rakentaminen ja puutyöt tuottavat kestävää iloa tekijällensä. Sekä myös sukupolvelta toiselle siirtyviä tuotteita, joilla on ikiaikainen tarina kerrottavanaan.
Erinomaisia tuotteita

Sahanpuru on meidän yhteinen ristiretki erinomaisten, laadukkaiden ja pitkäikäisten tuotteiden puolesta. Myymme työkaluja, joilla olemme tehneet ja joilla haluaisimme itse tehdä töitä. Tuotteemme ovat osaltaan tekemässä ammattilaisen työstä helpon näköistä. Asiakaspalvelu on kuitenkin syvällä toimintamme ytimessä. Olemme innokkaita ja hyvällä tavalla ylpeitä - tämän haluamme lähettää tuotteidemme mukana myös sinulle sinne missä teet asioita itse.

Voit kysyä meiltä tuotteistamme mitä vain. Jos emme tiedä niin selvitämme asian. Tulemme myös mielellämme teidän tuotantolaitokselle tai raksalle näyttämään kuinka hankkimianne työkaluja käytetään tehokkaasti ja turvallisesti.

Asioita, joita arvostat kun kokeilet

Kuten toivottavasti sinäkin, mekin pidämme todella tärkeänä työturvallisuuteen sekä työskentelymukavuuteen liittyviä seikkoja. Laadukkaan työjäljen lisäksi, tottakai. Kaikki työkalumme sopivat ammattikäyttöön ja pystymme tarjoamaan niille ammattilaisen arvostaman palvelun siihen työkalun kylkeen. Osaamme kertoa sinulle miten päin hirsivaraa pidellään, kuinka saat repeämättömän sahausjäljen sirkkelillä ja mistä kannattaa aloittaa ikkunasmyygien mittaaminen. Osan näistä varmasti jo tiesitkin, se johtuu siitä, että ehkä sinäkin olet ammattilainen. Käsillä tekemistä arvostetaan nykyään enemmän kuin ennen. Verkkokaupastamme ja myymälästämme löytyy todella laaja valikoima erilaisia sähkö- ja käsityökaluja rakentajalle tai puutöitä tekevälle.

Alaskan Mill -moottorisahalaitos, yksi itse maahantuomistamme tuotteista, mahdollistaa puunkorjauksen ja käsittelyn omalla tontilla - eli luontoa säilyttävällä ja hoitavalla tavalla ilman pitkiä kuljetuksia, järeitä metsätyökaluja tai ammattityövoimaa. Millien ja muiden työkalujemme avulla omasta puusta syntyy paikan päällä ja omilla käsillä tuotteita, joilla on paitsi suuri rahallinen arvo, myös tärkeä tunnearvo.

Äärimmäisyyksiin pyrkivää asiakaspalvelua

Asiakkaiden tyytyväisyys on Sahanpurun tiimille työpäivien tärkein tavoite. Jos se voidaan tehdä niin se tehdään! Autamme tuotteiden valinnassa ja opastamme niiden käytössä. Neuvonta perustuu henkilökunnan omiin kokemuksiin, tuotteiden ja tekniikoiden osaamiseen sekä puun arvostamiseen. Ostaminen, maksaminen, vaihtaminen ja palauttaminen on meillä helppoa ja turvallista.

Sahanpurulle on myönnetty Luotettavaa Toimintaa-laatumerkki. Sahanpuru on muun muassa Suomen HIrsitaito Ry:n sekä International Timber Framers Guild yritysjäsen. Sahanpurun tuotteet ovat testattuja laatutuotteita alan parhailta valmistajilta Japanista, USA:sta, Australiasta Saksasta ja Suomesta. Tarkkaan valitut, kestävät ja helppokäyttöiset tuotteet hyödyntävät uusimpia innovaatioita.

Sahanpurun verkkokauppa tehdään tällä samalla intohimolla ja kunnioituksella. Liity osaksi tarinaa.

Tommi Luostarinen
Kauppias