Sahanpurun Tarina

Maailma rakennetaan intohimolla. Sahanpuru palvelee sinua, joka osaat ja haluat saada puusta hyvää aikaan, olipa se sitten metsänhoitoa, rakentamista tai puutöitä. Laadukkailla välineillä metsä- ja puutyöt tuottavat sekä kestävää iloa tekijälle että sukupolvelta toiselle siirtyviä esineitä, joilla on ikiaikainen tarina kerrottavanaan.
Puun osaajalle

Sahanpuru on Sahanpurun tiimin ristiretki itse tekemisen ja laadukkaiden, pitkäikäisten tuotteiden puolesta. Myymme puuntyöstövälineitä, joilla jokaisesta meistä voi tulla omien kalusteidemme seppä. Asiakaspalvelu on toimintamme ytimessä. Olemme innokkaita ja hyvällä tavalla ylpeitä - tämän haluamme lähettää tuotteidemme mukana myös sinulle sinne missä teet asioita itse.

Itse tehty puutavara säästää rahaa ja luontoa

Käsillä tekeminen on arvossaan. Verkkokaupasta löytyvät kaikki metsä- ja puutöitä tekevän tarvitsemat työkalut puun korjaamiseen, käsittelyyn ja työstämiseen. Niiden avulla omasta puusta syntyy paikan päällä ja omilla käsillä tuotteita, joilla on paitsi suuri rahallinen arvo, myös tärkeä tunnearvo.

Alaskan Mill -moottorisahalaitos, yksi päätuotteistamme, mahdollistaa puunkorjauksen ja käsittelyn omalla tontilla - eli luontoa säilyttävällä ja hoitavalla tavalla ilman pitkiä kuljetuksia, järeitä metsätyökaluja tai ammattityövoimaa.

Jämptiä palvelua ja ammattilaistason laatua

Asiakkaiden tyytyväisyys on Sahanpurun tiimille työpäivien tärkein tavoite. Autamme tuotteiden valinnassa ja opastamme niiden käytössä. Neuvonta perustuu henkilökunnan omiin kokemuksiin, tuotteiden osaamiseen sekä puun arvostamiseen. Ostaminen, maksaminen, vaihtaminen ja palauttaminen on meillä helppoa ja turvallista.

Sahanpurulle on myönnetty Luotettavaa Toimintaa-laatumerkki. Sahanpuru on muun muassa Suomen HIrsitaito Ry:n yritysjäsen. Sahanpurun tuotteet ovat testattuja laatutuotteita alan parhailta valmistajilta Japanista, USA:sta, Australiasta Saksasta ja Suomesta. Tarkkaan valitut, kestävät ja helppokäyttöiset tuotteet hyödyntävät uusimpia innovaatioita.

Sahanpurun verkkokauppa tehdään tällä samalla intohimolla ja kunnioituksella. Liity osaksi tarinaa.

Tommi Luostarinen
Kauppias