Palautukset & Vaihdot

Toivomme ehdottomasti, että saat kauttamme sinulle sopivan tuotteen. Muutamia tuotteita emme kuitenkaan voi hyväksyä asiakaspalautuksina. Näitä tuotteita ovat muun muassa kaikki personoidut tuotteet, jotka on muokattu erityisesti tilausta varten. Teräketjut ovat aina leikattu tilauksen mukaan kerältä ja niillä ei ole palautusoikeutta. Ole tarkkana tehdessäsi tilaustasi ja jos kaipaat apua, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä aina ennen palautusta, jotta prosessi menee kaikkien osalta sujuvasti

Personoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta

Takuuasiat käsittelemme palautuksista erillään.

Tilausten seuraaminen

Tilauksesi tila on seurattavissa Sahanpurun verkkosivujen kautta koko tilauksen ajan. Lähetämme tilauksen lähtiessä kuljetettavaksi sähköpostiin paketin seurantakoodin, jolla paketin matkaa voi seurata verkon välityksellä. Voit seurata paketin matkaa luoksesi siten, että olet varmasti paketin saapuessa paikalla sen vastaanottamassa. Näin pääset myös noutamaan pakettisi juuri kun se on noutopaikkaan saapunut, mikäli toimitustavaksi on valittu toimitus noutopaikkaan.

Tilitietojen päivittäminen

Asiakastietojesi päivittäminen onnistuu klikkaamalla Sahanpurun sivun oikeassa yläkulmassa olevaa oma tili linkkiä. Järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan sisään ja tämän jälkeen voit muokata omia asiakastietojasi. Pitämällä asiakastietosi ajantasalla varmistat, että kuulet mahdollisista erittäin hyvistä tarjouksista sekä uusista tuotteista ensimmäisten joukossa. Kun yhteystietosi ovat ajantasalla niin varmistat myös, että saamme sinuun yhteyden mikäli päivitämme tuotteidemme käyttöohjeita tai julkaisemme muuten käyttöä helpottavia oppaita.

Lisää kysymyksiä?

Mikäli mielessäsi on kysymys, johon emme vastanneet niin ota meihin yhteyttä sivuillamme olevan lomakkeen avulla. Voit myös aina lähettää suoraan sähköpostia kauppiaalle sivun alareunasta löytyvällä osoitteella.

Yksityisyys & Turvallisuus

Yksityisyytesi on meille samanarvoinen kunnia asia kun tarjoamamme asiakaspalvelu. Toivomme, että annat tilauksen yhteydessä riittävät tiedot, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä tilaukseesi liittyvissä asioissa. Käyttämämme verkkokauppaohjelmisto on laajalti käytössä ja huolehdimme alustan tietoturvapäivityksistä säännöllisesti.

Lisää verkkokauppamme ohjelmmallisesta tiedonkeruusta cookieista kertovalla sivullamme.

Oman asiakastilisi turvallisuuteen voit parhaiten vaikuttaa antamalla tilille mahdollisimman vahvan salasanan. Älä käytä valmiita sanoja tai nimiä. Maksujen turvallisuudesta enemmän kohdassa maksaminen.