Työkalujen rahoitus yrityksille

Festool Business Lease

Festool Business Lease on erittäin kilpailukykyinen rahoitusmuoto yritysten työkaluhankinnoille. Kerromme mielellämme lisää!

Svea Ekonomi Leasing vuokraus

Yritysleasingin sopimuksen tekemiseksi sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa kauppias@sahanpuru.fi. Kerro mitä tuotteita haluat leasing sopimukselle sisällyttää niin vastaamme sinulle hyvin pian sopimuksen tiimoilta.

Voimme tarjota yrityksille yli 500 euron hankintoihin leasing-rahoitusta, jossa asiakas maksaa valitsemansa ajan vuokraa koneesta. Tässä tapauksessa kone on vuokranantajan, eli Svea Rahoituksen omaisuutta eikä niin sanotusti "rasita" asiakkaan tasetta tai aiheuta poistoja. Vuokrajakson päätyttyä asiakas voi lunastaa laitteen itselleen yhden kuukausierän hinnalla tai tarjota sitä vaihtolaitteena Sahanpurulle uuden hankinnan tiimoilta. Hyvitämme myös vanhasta leasing laitteesta kohtuullisen korvauksen uuden laitteen hankinta/leasing hinnassa.

Sinulle asiakkaana leasing on varma ja hyvä ratkaisu. Tarvitsemasi laitteen ostamisen sijaan voit valita leasingrahoituksen. Silloin pääomasi ei ole sitoutunut investointeihin. Svea Leasing helpottaa hankintojen tekemistä ja budjetointia. Maksat kiinteää vuokraa laitteistostasi sovitun ajan - myös laitteiston päivittäminen vuokrasopimuksen jälkeen on vaivatonta. Vuokraamasi laite toimii vakuutena. Rahoitusratkaisu on sovellettavissa kaikkiin myymiimme työkaluihin.

Svea Ekonomi Leasingin edut liiketoiminnassasi

  • Leasingrahoitus ei näy vuokralleottajan taseessa
  • Vuokralleottaja ei tee poistoja
  • Vuokrat vähennetään kuluina tuloslaskelmassa
  • Arvonlisäveron vähennysoikeus vuokralaskusta

Svea Ekonomi Leasing - parempi kuin tavallinen

  • Koneiden ja laitteiden vaihtaminen uusiin on vaivatonta ja se ei sido pääomaa
  • Hankinnalle ei tule suurempaa ensimmäistä vuokraerää
  • Kiinteät vuokrat helpottavat budjetointia ja suunnittelua
  • Voit rahoittaa hankintoja alkaen 500 eurosta
  • Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelun
  • Asiakkaistamme 97 % on valmiita suosittelemaan Svea Ekonomin palveluita kollegoilleen.

Esimerkkejä Svea Ekonomi yritysleasingin kuukausieristä 24 kk sopimuksella muutamille summille nähtävillä alla. Summa sisältää kaikki kulut. Lopullinen kuukausierä lasketaan aina tilauskohtaisesti.
1000 € ostos - 55,44 € / kk (24 kk)
1500 € ostos - 78,12 € / kk (24 kk)
2000 € ostos - 100,80 € / kk (24 kk)
2500 € ostos - 123,48 € / kk (24 kk)
3000 € ostos - 147,39 € / kk (24 kk)
3500 € ostos - 170,27 € / kk (24 kk)
4000 € ostos - 193,16 € / kk (24 kk)
4500 € ostos - 216,04 € / kk (24 kk)
5000 € ostos - 242,02 € / kk (24 kk)

Ota yhteyttä kauppias@sahanpuru.fi, niin laitetaan teille uudet työkalut!

Lasku yritykselle (Enterpay)

Enterpayn yrityslasku on maksupalvelu, jota voit käyttää ostaessasi yrityksellesi. Saat yrityksellesi laskun ostoksestasi 14 vuorokauden maksuajalla. Täysin automatisoitu palvelu tekee laskulla ostamisesta helppoa ja nopeaa: se ei edellytä ostajalta ennakkorekisteröitymistä, yritysluottokorttia tai tilinkäyttöoikeutta. Tarvitset vain matkapuhelimesi. Sinun ja yrityksesi aikaa ei enää tuhlaannu turhaan paperityöhön, kun lasku saapuu yrityksellesi automaattisesti ilman erillistä kululaskun laadintaa tai kuittien skannaamista.

Enterpayn yrityslaskua käyttäen voit myöhemmin seurata Enterpayn palvelussa omia tai yrityksesi ostoja. Kun keskität yrityksesi ostot Enterpayn yrityslaskulla, näet kaikki ostot kätevästi yhdessä verkkopalvelussa.

Alla olevassa videossa esitellään lasku yritykselle toiminnallisuus.

Voit myös tutustua Lasku yritykselle Ostajan oppaaseen.