Työkalujen rahoitus kuluttajille

Kaikki kuluttajien rahoitusratkaisut verkkokaupassamme ovat suoraan valittavissa verkkokauppamme ostoskorissa. Myymälässämme voit vielä tehdä kaupat SVEAn rahoituksen avulla.

Jousto lasku tai osamaksu

Jousto on valittavissa Bambora Payform maksupalvelun kautta verkkokauppamme kassalla. Jouston maksupainike näkyy maksusivulla vain, jos ostoksen summa on Laskulla 20 – 1000 euroa tai Osamaksulla 30 – 5000 euroa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Jouston luotonmyöntökriteerit: 20-75 –vuotias suomalainen kuluttaja-asiakas hyvä maksukäyttäytyminen, luottotiedot kunnossa ei liikaa avoimena laskuja konsernissa luottoa voi saada 20 – 1000 eur kertaostokseen laskulla tai 30 – 2000 eur osamaksulla

Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Everyday-joustoluotto

Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %.

Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan lasku tai osamaksu

Euroloan on valittavissa Bambora Payform maksupalvelun kautta verkkokauppamme kassalla. Euroloan palvelu on valittavissa verkkokaupan maksutavoissa Bamboran Payformin kautta. Euroloan tilaukset toimitetaan vain väestörekisterijärjestelmässä ilmoitettuun asiakkaan osoitteeseen.

Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa. Euroloan-laskulla maksaessasi saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku toimitetaan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai kirjeenä. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi. Laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi. Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 12 tai 24 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja mukavasti. Esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelulle on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta.

Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu