PuruBlog

Voimaa vuokralle

Sahanpurun yhteistyökumppani Voimavuokraus tarjoaa mönkijää näppärässä paketissa vuokralle. Meiltä vahva suositus!

Lue lisää

Kirveestä on moneksi

Kirves on perustyökalu, jota on käytetty tuhansien vuosien ajan aina 1800-luvun loppuun saakka käytetty yleisesti puiden kaatamisessa ja karsimisessa. Edes sahan yleistyminen ei pitkään aikaan syrjäyttänyt kirvestä, ennen kuin metsätyömiesten työnantajien oli lain suomin valtuuksin pakotettava työkalun vaihtoon.

Lue lisää

Purupäivä 2018

Sahanpurun Purupäivässä 9.6.2018 klo 10-14 pääset tutustumaan käytännössä puurakentamiseen liittyviin työkaluihin. Purupäivä järjestetään Sahanpurun pihalla osoitteessa Sinikalliontie 18, Espoo.

Lue lisää

Sahanpurusta Mafellin maahantuoja

Meillä on suuri ilo ja riemu ilmoittaa, että toimimme tulevaisuudessa Mafell-työkalujen valtuutettuna maahantuojana, jälleenmyyjänä ja huoltoyhteistyökumppanina Suomessa. Mafell valmistaa erittäin laadukkaita ja tehokkaita sähkötyökaluja, joiden päätarkoitus on puuntyöstö. Näin ne sopivatkin Sahanpurun asiakkaille erittäin hyvin. Aloitimme yhteistyön heti tuotekoulutuksella Mafellin tiloissa Saksan Obendorffissa.

Lue lisää

Purupäivä 10.6.2017

Sahanpurun Purupäivässä esitellään millä tahansa moottorisahalla toimivaa tapaa sahata rungoista mittatarkkoja lankkuja. Lisäksi moottorisahalla kuoritaan runkoja ja esitellään sivussa myös muita Sahanpurun tarjoamia työkaluja. Pääset myös moottorisahan teräketjun teroituksen pikakurssille! Toiveitakin saa vielä esittää. Purupäivässä rokki soi ja saha laulaa!

Lue lisää