Festool Akku-upotussaha TSC 55

  • Koko työprosessi TSC 55 sahan kanssa on mietitty siirtymisestä siivoukseen
  • Kaksoisakkukonsepti mahdollistaa paikasta riippumattoman työskentelyn ja saman tehon kuin johdollisella laitteella
  • Ohjauskiskon, murtosuojan ja sahan yhdistelmällä teet aina tarkkaa jälkeä
  • Monipuoliset lisävarusteet ja saha muodostavat kokonaisen järjestelmän, jolla teet monesta muusta työkalustasi turhan.
Lähetys noin 3-5 päivässä
SKU
FT57568-xx
Alkaen 618,76 € 499,00 €

TSC 55 lisää laatua sekä työjälkeesi, että työskentelyysi

Festool TS 55 R saha edustaa upotussahojen kärkeä, jossa koko työskentelyprosessisi sujuvuus on mietitty alusta loppuun. Jos tarvitset sahan, jolla satunnaisesti katkaiset tai halkaiset, niin tämä ei ole paras vaihtoehtosi, mutta jos etsit sahaa, jolla lisäät tuottavuutta ja parannat laatua toimintasi kaikilla osa-alueilla niin TSC 55 on SE sahausjärjestelmä. Tällä sahalla: Katkaiset Halkaiset Teet upotussahaukset tarkasti keskelle levyjä Voi sahata massiivipuuta, muovia, herkästi halkeilevia levymateriaaleja ja jopa alumiinikomposiittia

Tee Kerralla valmista

Festoolin monipuolinen terävalikoima mahdollistaa aina oikean terän valinnan materiaalin mukaan. Tehon ja terän lisäksi laatusi varmistavat sahan murtosuoja ja lisävarusteena saatavat ohjainkiskot. Ohjauskiskon kumilista on aina sahauslinjalla varmistaen repeilemättömän sahauksen. Tällä yhdistelmällä teet aina työsi kerralla valmiiksi ilman jälkitöitä ja paikkailua. Portaattomalla nopeudensäädöllä varmistat, että myös terän kierrosnopeus on aina sopiva sille materiaalille, jonka kanssa työskentelet. Tarvittaessa voit säätää sahan myös yli- tai alikulmaan eli –1 tai 47 asteeseen.

Erinomaiset sahausominaisuudet

Magnesium valetut metalliosat pitävät laitteen kevyenä akuista huolimatta. Lisäkevennystä saat käyttämällä vain yhtä akkua, joka riittää mainiosti peruskatkaisuun. TSC 55 upotussahassa on 360° kierrettävä pölynpoistoputki, jolla pidät pölynpoistoletkun pois tieltä. Erinomainen pölynpoisto pitää myös sahauslinjan puhtaana. Näkyvyytesi pysyy jatkuvasti hyvänä, myös läpinäkyvän pöly- tai murtosuojan ansiosta ilman turhaa kurkkimista Kaksoisakkujärjestelmällä sahasi muuttuu hetkessä, joko 18 tai 36 Volttiseksi. Akkuteho riittää mainiosti myös rankkaan sahaukseen. Syvyyssäädössä on kaksoisnäyttö, joka näyttää upotussyvyyden kiskoilla ja ilman

Työskentely on helppo aloittaa ja vaivatonta lopettaa

Saha on pieni ja kevyt. Sen kuljettaminen ja pakkaaminen on käy helposti yhdessä T-loc systainer salkussa. Ohjauskiskojen pituudet vaihtelevat 80-500 cm välillä, mutta eivät vie paljon tilaa, jos vain kuljetusvälineen pituus riittää.

Pölynpoisto on ohjattu tehokkaasti teräsuojasta poistoputkeen, joka yhdessä tehokkaan imurin tai pölypussin (500393) kanssa vähentää jälkisiivouksen tarvetta. Tehokas pölynpoisto poistaa jopa 99 % kaikista pölyistä ja puruista ilman erillistä imurointia. TSC 55 on siis erinomainen saha sisätöihin, joissa sinun tarvitsee miettiä myös asiakkaasi viihtyvyyttä työsi jälkeen.

Festool All-Inclusive on ylivoimainen palvelukokonaisuus

  • 3 vuoden täysitakuu
  • Huoltojen jälkeen 1 vuoden takuu myös varaosille
  • Pienellä omavastuulla varkausturva laitteellesi
  • Kaikille varaosille 10 vuoden saatavuustakuu jos laitteen valmistus lopetetaan
  • 15 päivän kokeiluaika. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.

Toimituslaajuudet:

  Basic Plus Plus/XL Set
Airstream Akku Bp 18 Li, 5.2 AS - 2    
Airstream Akku Bp 18 Li, 5.2 ASI - - 2 2
SCA-8 laturi - - 2 2
TCL-6 laturi - 2    
HW hienohammasterä W 48 1 1 1 1
kuusiokoloavain 5 1 1 1 1
murtosuoja 1 1 1 1
Pölypussi 1 1 1 1
Pölysuoja 1 1 1 1
Ohjauskisko FS 1400/2 - - - 1
SYS 5 T-lock kyllä kyllä kyllä kyllä
Lisätietoja
Merkki Festool
Takuuehdot 36 kk Festool All Inclusive -takuu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Festool Akku-upotussaha TSC 55
Arviosi