Festool monitoimityökalu OSC 18 Li E

 • Vecturo OSC 18 V monitoimityökalu lisävarusteineen on monitoimijärjestelmä monenlaisiin tehtäviin ja useille eri materiaaleille
 • Terien kiinnitys sekunneissa StarlockMax kiinnitysmekanismilla
 • Kattavat lisävarusteet sivuvaste, syvyysvaste ja liukupöytä)
 • Tehokas 3.1 Ah, 18 V liukupohja-akku
 • Erinomainen tärinänvaimennus tekee työskentelystäsi mukavampaa
 • Portaaton kierrosnopeuden säätö
 • Tehokas ja hyvin suunniteltu pölynpoistojärjestelmä

Yli 1000 € verkkokauppatilauksiin toimitus Suomeen ilmaiseksi.

Lähetys noin 3-5 päivässä
SKU
FT5748xx

Tilatessasi tämän tuotteen saat Festoolilta jälkitoimituksena yhden ylimääräisen 5,2 Ah bluetooth akun ilmaiseksi kaupan päälle.
Tilaa heti varmistaaksesi etusi!

Vecturo OSC 18 V on enemmän kuin monitoimityökalu

OSC 18 V lisäosineen on kokonainen järjestelmä viimeistelyyn, pintojen siistimiseen ja tarkkoihin sahauksiin. Sen kuusi värähtelynopeutta 10 000 – 19 000 m-1 tekevät siitä sopivan työkalun monille eri materiaaleille hauraasta muovista kovaan massiivipuuhun.

Vecturo OSC 18 V – Yksi työkalu, monta käyttöä

Lovien ja aukkojen leikkaukset ja upotussahaukset puuhun, pinnoitettuun puuhun, maalattuun puuhun, komposiittimateriaaleihin, lasikuitumuoviin, kipsikartonkiin, kirjometalleihin ja muoveihin Kaikentyyppisten sokkelilistojen, palkkien ja profiilien katkaisut; ovenpielien ja putkien katkaisut Lastalla laattakiinnityslaastin, maalipintojen, liimajäänteiden, silikonin, kokolattiamattojen ja lattiapinnoitteiden poistot Marmorisaumojen, epoksihartsisaumojen, kovan epoksin ja sementtisaumojen leikkaukset Ikkunalasien irrotuksen (ikkunakitti)

Paras monitoimityökalu myös käytettävyydeltään

OSC 18 V, StarlockMax mekanismi on todella nerokas terien ja osien kiinnitysmekanismi, jonka avulla vaihdat terää tai esimerkiksi sahauksesta hiontaan hetkessä. Kaikki terät ja lisäosat vaihdat kätevästi ilman työkaluja yhdellä napsautuksella. Kone on yhteensopiva kaikkien StarLock terämallien kanssa, sillä StarLock on taaksepäin yhteensopiva. Rungon tehokas tärinänvaimennus mahdollistaa pitkäkestoisen työskentelyn ilman käden puutumista. Festool 18 V liukupohja-akku on yhteensopiva muiden Festool 18 V työkalujen kanssa ja se on päivitettävissä aina 6.2 Ah asti.

Kokeile 15 päivän ajan ostopäivästä! Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin

Jos laite ei vastaa odotuksiasi, voit tuoda sen takaisin meille Sahanpurun myymälään ja annamme rahasi takaisin. Sahanpuru Oy on valtuutettu Festool jälleenmyyjä.

Festool All inclusive on ylivoimainen takuu- ja palvelukokonaisuus

Festool takuu antaa rahallesi parhaan vastineen. Uuden työkalun rekisteröinnin jälkeen saat työkalullesi kolmen vuoden kaiken kattavan takuun. Varaosille saat 10 vuoden saatavuustakuun, vaikka työkalusi valmistus lopetettaisiinkin. Festool All inclusive takuu kattaa myös kuluvien osien vaihdot ja korjaukset ilman kuluja takuuaikana, jos viat ovat syntyneet kulumisen seurauksena normaalikäytössä.
Varkaustapauksissa saat pientä omavastuuosuutta vastaan tuliterän laitteen varastetun tilalle.

Festool All inclusive on siis todellakin ainutlaatuinen takuujärjestelmä, joka takaa, sen että sinulla on käytössäsi aina laadukas ja toimiva työkalu.

Tekniset lisätiedot

 • Värähtelykulma 2 x 2,0°
 • Akun jännite 18 V
 • Litiumioniakun kapasiteetti 3,10 Ah
 • Paino litiumioniakun kanssa 1,60 kg
 • Teränkiinnitin StarlockMax
 • Värähtely 10 000 - 19 500 min⁻¹

Toimitussisällöt:

Huomaa, että kuvissa on lisävarusteita, jotka eivät kuulu kaikkiin toimitussisältöihin. Valitse oikea toimituslaajuus huolella. 

OSC 18 Li-E-Basic (574848)

(yleissahanterä USB 78/32/Bi/OSC). Kuva alla.

OSC 18 Li-E-Basic-Set (574849)

(liukupöytä, syvyysvaste, reunavaste, pölynpoisto-adapteri, yleisterä USB 35/50/Bi/OSC, yleisterä USB 78/32/Bi/OSC, Puusahanterä HSB 100/Bi/OSC, toimitus ilman akkua). Kuva alla.

OSC 18 Li 3.1 E-Set (574851)

(Sisältää lisäosat: liukupöytä, syvyysvaste, reunavaste, pölynpoisto-adapteri, yleisterä USB 35/50/Bi/OSC, yleisterä USB 78/32/Bi/OSC, Puusahanterä HSB 100/Bi/OSC,3.1 Ah 18 V akku, TCL-6 laturi). Kuva alla.

OSC 18 Li 3.1 E-Compact (575385)

(sisältää akun, laturin ja yleissahanterä USB 78/32/Bi/OSC). Kuva alla.

Lisätietoja
Merkki Festool
Takuuehdot 36 kk Festool All Inclusive -takuu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Festool monitoimityökalu OSC 18 Li E
Arviosi