Sahanpurun Festool-palvelu

Hoidamme puolestasi kaiken paperityön

Me Sahanpurulla olemme ymmärtäneet, että haluat hyvän työjäljen lisäksi myös säästää aikaa. Kehitämme koko ajan palveluamme vastaamaan paremmin juuri sinun tarpeeseesi. Tarvitsemme tässä toki myös sinun palautettasi ja kun sinulla sellaista on, otamme sen ilolla vastaan. Hoidamme kaiken työkaluhankintoihisi liittyvän paperityön puolestasi. Kauttamme ostetut työkalut ovat valmiiksi rekisteröityjä sinun käyttöösi. Näin saat eduksesi myös Festoolin mahtavan All Inclusive-palvelun. Menestyksesi on meille tärkeää!

Kolmen vuoden korjauskustannussuoja, koskien myös kuluneita varaosia.**

Hoidamme huoltoon liittyvät asiat puolestasi täysimääräisesti. Kolmen vuoden kuluessa korjaamme viat ilmaiseksi, kattaen työkustannukset ja kuluneet varaosat.

Palveluumme kuuluu Festoolin 3 vuoden varkausturva. Ilmainen varkausvakuutus työkaluillesi. 

Varkaustapauksessa saat varastetun tilalle uuden tuliterän koneen 100 euron (alv 0 %) omavastuuta vastaan.

15 päivän 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen Festool-työkaluusi, niin voit palauttaa sen meille 15 päivän kuluessa ostoksestasi. Maksamme sinulle kauppahinnan takaisin.

Onko sinulla kysyttävää?

Vastaamme mielellämme. Soita meille 050 337 3607 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu (meow) sahanpuru.fi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

* Voimassa kaikille 6.3.2013 lähtien ostetuille ja 30 vrk sisällä ostopäivästä SERVICE all-inclusive -takuun piiriin rekisteröidyille Festool-koneille. Noudatamme Festoolin takuu- ja huoltoehtoja, jotka voi katsoa osoitteesta www.festool.fi/service.

** "Ilmainen korjausturva" ei kata kulutustarvikkeiden ja lisävarusteiden vaurioita, epäasianmukaisesta käytöstä syntyneitä vikoja, ei-alkuperäisten lisätarvikkeiden tai varaosien käytön takia syntyneitä vahinkoja, itsepurettuja laitteita tai jatkuvasti kuluttavaa, teollista käyttöä.