Henkilösuojaimet

Hanki tästä kaikki kypärät, valjaat ja köydet joita tarvitset korkeilla paikoilla. Pezl ja Beal valmistavat maailman tunnetuimmat ja luotetuimmat henkilösuojaimet korkean paikan työskentelyyn. Myös poliisit ja palomiehet luottavat niihin, kuten myös BUFF'in tulelta suojaaviin päähineisiin ja huppuihin. BUFFit on ovat myös erinomaisia kylmiin olosuhteisiin. Tiesitkö muuten, että yksi BUFF - huppu on valmistettu kahdesta käytetystä muovipullosta.

Bollé on maailman suurin silmäsuojaimien valmistaja. Sen tuotevalikoimasta löytyy yli noin 70 erilaista suojalasimallia. Ei ole aivan sama millä silmäsi suojaat. Valitse lasit riskin mukaan. Jos et tiedä minkälaiset lasit tarvitset, voit kysyä meiltä. Tehdään yhdessä turvakartoitus. Suolasit päässä ei tarvitse muuten näyttää typerältä. Bollé on tuonut markkinoille myös sarjan tyylikkäitä aurinkosuojalaseja. Työlaseja on myös eri valaistusolosuhteisiin. Useimmat Bollé lasit ovat huuruuntumattomia.

Pezl valmistaa maailman parhaat työkypärät. Kypärien suojausstandardit saattavat hämmentää. Korkean paikan työskentelyyn soveltuvalla kypärällä et voi mennä tehtaaseen töihin, etkä tavallisella työmaakypärällä tehtaalle. Turva- ja riskikartoitus on muuten työnantajalta laissa määrätty velvollisuus, joka kannattaa hoitaa kuntoon, jos sitä ei ole vielä tehty. Pezl valmistaa myös kaikki suojakypärääsi tarvittavat lisävarusteet, kuten otsalamput ja visiirit.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 16

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen