Koneet

Täältä löydät kaikki DeWalt, Festool ja Mafell sähkötyökalut ja niiden tarvikkeet ja lisävarusteet, kuin myös Ederin polttomoottorivinssit tarvikkeineen

DeWalt on Guaranteed Tough - sloganinsa mukaisesti suunniteltu kovaan työmaakäyttöön. Tällä hetkellä DeWaltin akkuteknologia edustaa markkinoiden kärkeä. 54 V FlexVolt XR akkusarja on ainoa akku, jossa tehon voit muuttaa käytön aikana 18 V ja 54 Voltin välillä. DeWaltin 54V XR Flexvolt 9 Ah akulla ja ruuvivääntimellä väännät ruuveja seinään koko päivän.

Festool niittää mainetta erityisesti puuseppien keskuudessa. Festool Service All-inclusive on ainutlaatuinen takuu ja palvelupaketti, joka turvaa työkalusi rikkoutumiselta ja varkauksilta 36 kuukautta. Kaikki Festoolin työkalut on laajennettavissa kokonaiseksi järjestelmäksi kattavan lisävarustepaketin kanssa.

Mafell työkalut ovat tunnettuja korkeasta tehostaan ja pitkästä käyttöiästään. Mafell on suomessa vähän tunnettu, mutta monet ominaisuudet joita käytät tänään muiden valmistajien työkaluissa ovat itseasiassa Mafellin keksintöjä. Yksi tällainen on muun muassa vetokatkaisusaha. Mafell lanseerasi ensimmäisen Erika vetokatkaisusahan vuonna 1980 ja kun sen patentti vapautui, niin monet muut valmistajat alkoivat myös valmistaa sitä. Oman merkkinsä lisäksi Mafellin tehtaalla valmistetaan osia esimerkiksi Hiltin työkaluihin.

Arunda ja Lignatool valmistavat jyrsinmuotteja erilaisten liitosten jyrsintään. Mafell osti Arundan vuonna 2019 eli nyt saat meiltä myös kaikki Arundan muotit, sillä Sahanpuru on Mafellin virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä suomessa. Lignatool ja Arunda suosittelevat lähes ainoastaan Mafell LO 65 ja Festool OH 2200 yläjyrsimiä muottiensa kanssa käytettäväksi. Kaikki nämä löytyvät valikoimistamme.

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Festool Palkkihöylä PL 205 E
    Tarjoushinta 1 390,00 € 1 120,97 € Normaali hinta 2 173,72 €
  2. DeWalt Body Grip Compact Jigsaw
    Tarjoushinta 99,00 € 79,84 € Normaali hinta 229,31 €
  3. DeWalt DW311K - Tehokas Puukkosaha
    Tarjoushinta 249,00 € 200,81 € Normaali hinta 442,63 €
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen