Alaskan Small Log Mill

Rating:
100%
Alaskan Small Log Mill. Sopii parhaiten noin 40 - 50 senttimetriä, tai alle, halkaisijan rungoille.

Yli 1000 € verkkokauppatilauksiin toimitus Suomeen ilmaiseksi.

Vain 0 jäljellä. Tilaa heti!

SKU
G777
219,01 € 176,62 €

Alaskan Small Log Mill on Alaskan Mill perheen pienin sahalaitos, joka soveltuu mille tahansa moottorisahalle. Myös siis sinun sahallesi. Alaskan Small Log Mill soveltuu korkeintaan noin 50 cm halkaisijan rungoille. Alaskan Mill on markkinoilla olevista moottorisahalaitoksista ehdottomasti helpoin ja yksinkertaisin käyttää. Sillä sahaaminen on ilo, sillä sinun ei tarvitse jännittää meneekö sahaus suoraan tai tasaisesti. Keskityt vain työntämään laitetta tasaisella paineella eteenpäin ja painamaan moottorisahan kaasua niin onnistuminen on taattu!

Olemme ainoa valtuutettu jälleenmyyjä ja takuuyhteistyökumppani Granbergin tuotteille Suomessa.

Pohjoismaiden ainoana valtuutettuna jälleenmyyjänä olemme myös ainoa taho joka voi tarjota tuotteelle sille kuuluvan elinikäisen takuun. Kyllä. Tämä tarkoittaa sitä, että uskomme Granbergin kanssa laitteen kestävyyteen ja laatuun niin vahvasti, että kaikki osat kuuluvat takuun piiriin. Ja löytyvät liikkeemme hyllystä suoraan mukaan mikäli sellaisille olisi tarvetta. Muista tahoista poiketen myymme alkuperäisiä Amerikassa valmistettuja Alaskan Millejä, joiden tuotannossa on keskitytty tarkkuuteen niin, että niissä oleviin mitta-asteikkoihin ja liitoksiin voi luottaa. Toimimme hyvin läheisessä yhteistyössä Alaskan Millejä Kaliforniassa valmistavan perheyhtiön, Granberg Internationalin, kanssa. Kauttamme saat tuotteille täyden valmistajan tuen. Varastostamme löytyy myös kaikki ohjureiden varaosat. Tilatessasi meiltä saat tuotteen mukaan kattavan suomen kielisen ohjeen, jossa on kerrottu sahaamisen lisäksi halkaisuketjun teroittamisesta sekä sahattujen lautojen kuivaamisesta. Käytämme myös itse tuotteita aktiivisesti ja olemmekin kontanneet laitteen kanssa kilometrikaupalla Suomen metsissä. Osaamme varmasti vastata sinun kysymyksiisi Alaskan Millistä.

Muista antaa puulle aikaa kuivua

Hankinta on hyvä tehdä pian, sillä kun rakennat puusta, sen pitää vielä kuivua sahauksen jälkeen useita kuukausia / vuosi. Millin mukana toimittamastamme ohjeesta löytyy hyviä vinkkejä kuivattamisen järjestämiseen. Parhaimmillaan pääset sahaamaan lankkuja tai hirsiä, joita et edes rahalla saisi ostettua. Omista puistasi.

Tällä moottorisahalaitoksella voit sahata rungon lankuiksi tai hirsiksi kaatopaikalla. Vaikka sahaaminen ei ole syyn suuntaisesti niin nopeaa kuin poikkisyyhyn aikaa säästyy silti merkittävästi kun sinun ei tarvitse kuljettaa painavaa runkoa minnekään. Tarvitset paljon vähemmän kalustoa. Ja runko on jo sahattu, kun olisit sen kanssa vasta sahan pihalla. Samalla saat sen lankkuina kannettua kaatopaikalta pois, ilman raskasta kalustoa. Laitoksen mukana ei toimiteta moottorisahaa.

Alle 50 cm runko ja mikä tahansa moottorisaha

Alaskan Small Log Mill soveltuu alle 50 cm halkaisijan rungoille. Milli kiinnitetään moottorisahaan laipan tyvestä. Tyvi kiinnitys vie laipan pituudesta noin 4 cm, joten 50 cm laipalla saat siis yli 45 cm halkaisijaltaan rungon halki kertavedolla. Ja jälki on tasaista sekä tekeminen helppoa ja yksinkertaista. Alaskan Small Log Mill sopi sahaasi, mikäli siinä on vähintään 5 senttiä leveä laippa. Milli asennetaan laippaan puristamalla kaksi ruuvia laippaa vasten, joten sinun ei tarvitse porata reikiä asennuksen yhteydessä. Kiinnitys on tukeva eikä ole meidän käytössä koskaan löystynyt.

Halkaisuketju helpottaa sahaamista ja parantaa sahausjälkeä

Alaskan Millin kaveriksi kannattaa ehdottomasti ottaa halkaisuketju. Halkaisuketju ei sahaa puuta yhtään niin agressiivisesti kuink katkaisuketju, jolloin sahausjälki on, erityisesti Small Log Millillä jossa ei ole kärkikiinnikettä, merkittävästi tasaisempaa ja parempaa. Halkaisuketju hellii myös sahaasi, sillä se leikkaa kerralla paljon vähemmän, jolloin sahan rasitus on myös pienempi.

Alaskan Mill on todettu toimivaksi ja laadukkaasi myös muualla

”Parilla sadalla kenttäsaha. Alaskan Mill - laitteet kuvastavat amerikkalaista pioneerihenkeä, joka kannustaa selviämään omin avuin kaukana erämaassa. Parhaiten laite sopii erikoismittaisten puutavarakappaleiden kuten parrujen sahaamiseen. ”-Metsälehti 19.11.2015 (Sahanpurun huomio: Myös leveät lankut ovat erittäin hyvä sahaustuote)

”Yhden puun takia ei tarvitse tilata maastoon kalliita koneita. Paksukin tukki voidaan työstää lankuiksi heti kaadon jälkeen ja lankut siirtyvät sen jälkeen käsipelillä varastoon.” - Kippari-Lehti 10/2015

Tee tilaus nyt, niin saat Alaskan Millin itsellesi jo muutaman arkipäivän kuluttua. Tilaaminen kauttamme on helppoa ja yksinkertaista. Lautatavaraa pääset tekemään vasta tilauksen jälkeen, eli mitä pikemmin sen nopeammin.

Lisätietoja
Merkki Granberg International
Tuotekoodi G777
Takuuehdot Ikuinen valmistusvirhetakuu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alaskan Small Log Mill
Arviosi